Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over een van onze diensten? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact per mail met ons op.

Wie is EnergieSale.nl?

EnergieSale is een dynamisch jong bedrijf en werkt 100% onafhankelijk. We vergelijken alle aanbieders op dezelfde objectieve wijze. Dagelijks zoeken we de beste en voordeligste acties zodat onze klanten nog meer kunnen besparen.

De getoonde prijzen die worden getoond tijdens een vergelijking en/of offerte aanvraag komen direct van de leveranciers, en dus altijd 100% actueel. Doordat wij geen eigen prijzen hanteren, maar je doorsturen naar de leverancier met de voordeligste aanbieding, profiteer je als klant van een maximaal voordeel.

Wat is het doel van EnergieSale?

Ons moto is ‘Wie slim denkt, kiest EnergieSale‘. Geen dure kantoren en honderden mensen in dienst, maar een online webwinkel met als doel: maximaal voordeel leveren aan onze klanten door dagelijks de beste en voordeligste aanbiedingen te leveren.
Op EnergieSale vergelijk je producten en prijzen, plaats je een bestelling en rond je deze af. Je doet altijd zaken met de leverancier die uw bestelling levert. Onze service is: het makkelijker maken om de beste & voordeligste aanbieding te vinden

Wat verdienen wij aan een vergelijking?

We hebben contracten met de meest bekende leveranciers en bedrijven in Nederland. Per gebracht contract en verkocht product ontvangen wij een kleine vergoeding. Door de lage vergoeding kunnen we de voordeligste prijzen aanbieden aan onze klanten komen en profiteert de klant maximaal

Welke producten bieden wij aan?

Op dit moment bieden we producten aan van de meest bekende leveranciers en bedrijven op gebied van:

– Energie (stroom en gas);

Zakelijk energie vergelijken;

We zijn continue bezig om ons aanbod uit te breiden met andere vergelijkingsmogelijkheden.

EnergieSale steunt goede doelen!

EnergieSale is sociaal opgericht en we zijn dan ook sponsor van de bekende stichting CliniClowns. Voor onze klanten betekent dat van elke verkoop, wij een vast bedrag overmaken ter ondersteuning van de stichting CliniClowns. Op die manier willen wij andere mensen helpen en met name zieke kinderen. Geef meer dan een lach! Van elk verkocht product via EnergieSale maken we 1,00 euro over naar de stichting CliniClowns. Onze klanten & bezoekers kunnen ook rechtstreeks hun steun geven aan de stichting CliniClowns.

Is vergelijken via EnergieSale gratis?

Ja! Alle vergelijkingen op onze site zijn geheel kosteloos en zonder verplichten. Dat geldt ook om een offerte aan te vragen. Je kan direct overstappen of de overstap op een bepaalde datum in laten gaan. Wij adviseren daarom altijd om je lopend contract bij de hand te houden om te zien wanneer het afloopt.

Ik heb een specifieke vraag over energie…

Voor alle uw vragen over energie – vergelijking neemt u contact met ons op.

Afkoeling periode

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@energiesale.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.”

Terugbetaling binnen 14 dagen

Heeft de klant je laten weten dat hij zijn aankopen wilt retourneren dan heb jij als web winkelier 14 dagen de tijd om het aankoopbedrag terug te storten. Deze termijn is sinds 13 juni 2014 verplicht voor alle webwinkels. Deze 14 dagen termijn gaat in op de dag dat de klant heeft aangegeven te willen retourneren, dus niet de dag dat u het product terug ontvangt. Wel mag u met terugbetaling wachten tot het product daadwerkelijk bij u terug is.